Prva ŽNL Foto: Martin Novosel

FOTO: Sloboda ŠN nanijela prvi poraz Obrešu za skok na drugo mjesto

| 19.10.2019. u 18:57h | Objavljeno u Sport

Danas je odigran derbi 9. kola Prve ŽNL u kojem je Sloboda ŠN na domaćem terenu s minimalnij 1:0 svladala dosada neporaženi Obreš iz Svetog Ilije, čija serija neporaženosti je trajala osam kola u kojima su ostvarili pet pobjeda i tri remija.

Gol vrijedan tri boda i skoka na drugo mjesto, gdje su trenutno izjednačeni bodovno s vodećom Plitvicom (G), zabio je Karlo Kutnjak u 40. minuti susreta. Sloboda ŠN je utakmicu završila s igračem manje. Isključen je Nikola Bubnjarić nakon što je u 34. minuti dobio prvi žuti zbog oštrog starta, a drugi u 86. minuti zbog nesportskog ponašanja (ispucao loptu).

U preostale dvije utakmice, Sloboda (T) je kod kuće bila bolja od Poleta (C) s 3:2, iako je Polet (C) imao vodstvo od 2:0, ali je domaćin preokrenuo susret u svoju korist, dok je u Selniku domaća Plitvica svladala momčad Čeva sa 4:1.

U sutrašnjim susretima, vodeća momčad lige Plitvica (G) na domaćem terenu će dočekati Mladost (M)Budućnost će kod kuće igrati protiv Novog Marofa, varaždinska Mladost dočekuje Dravu Ajax, a Beretinec je domaćin Poletu (T).

Sve utakmice počinju u 15 sati.