Kup ŽNS Varaždin Foto: Martin Novosel

FOTO: Sloboda na domaćem terenu slavila u gradskom derbiju protiv Mladosti

| 16.8.2020. u 21:46h | Objavljeno u Sport

U današnja tri susreta 2. kola Kupa ŽNS-a Varaždin, varaždinska Sloboda je na stadionu Slobode igrala gradski derbi protiv varaždinske Mladosti i slavila s 2:1, Bratstvo je kod kuće igralo protiv Poleta (T) koji ih je uvjerljivo svladao sa čak 8:0. a Karlovec je na svom terenu dočekao Rudara 47 i slavio nakon boljeg izvođenja udaraca s 11 metara 5:3.

Sloboda je povela protiv Mladosti u prvom poluvremenu golom Noe Stančića u 41. minuti, gosti su uspjeli doći do izjednačenja u 80. minuti golom Patrika Čajavca i dok je izgledalo da će se pobjednik morati odlučiti u lutriji raspucavanja s bijele točke, David Šmrček je u 90+2 minuti donio Slobodi prolazak u 3. kolo Kupa.

U visokoj gostujućoj 8:0 pobjedi Poleta (T) protiv Bratstva, Kristijan Janušić je bio dvostruki strijelac golovima u 8. i 88. minuti, Denis Bartolec je također bio dvostruki strijelac golovima u 36. i 76. minuti, dok su po jedan gol zabili Nikola Horvat u 18., Dalibor Kapetan u 22., Renato Sakač u 74. i Karlo Šimek u 90. minuti (KU).

U susretu koji je odlučen raspucavanjem s bijele točke, Karlovec je poveo u 7. minuti golom Daliborom Gizdavca, dok je Igor Glavica u 45. minuti donio Rudaru 47 izjednačenje. U raspucavanju, golove za domaćine su postigli Dalibor Gizdavec, Filip Bestijanić, Karlo Tkalec i Dario Sačer, dok su za goste golove zabili Mihael Štrlek i Igor Glavica, dok su gol promašili Petar Crnogorac i Robert Lončar.

Ostatak susreta igrat će se 18. i 19. kolovoza. Sve utakmice igraju se u 17:30 sati.