FOTO Razvitak na prvom mjestu, Mladost (VT) spasila bod protiv Mladosti (Š) Foto: Martin Novosel

FOTO Razvitak na prvom mjestu, Mladost (VT) spasila bod protiv Mladosti (Š)

VV | 21.11.2021. u 17:34h | Objavljeno u Sport

U današnjim susretima 13. kola Druge ŽNL, Razvitak je slavio s 5:1 u današnjem gostujućem susretu protiv Nove Vesi i preuzeo vrh tablice.

Željko Jug je zabio za 1:0 u 10. minuti susreta, na 2:0 i 3:0 su povisili Almir Šafro Hrstić i Marin Lotar u 27. i 42. minuti susreta, na 3:1 je u 50. minuti susreta smanjio Mario Gotal, ali su gosti zabili još dva gola nakon toga, a strijelci su bili Marko Grčić u 77. i ponovno Željko Jug u 83. minuti susreta. Nova Ves je od 70. minute susreta igrala s igračem manje nakon što je isključen David Sokač zbog dva žuta kartona, prvi u 59. zbog preoštrog starta, a drugi zbog napucavanja lopte u 70. minuti.

Mladost (VT) je propustila slaviti na domaćem terenu protiv Mladosti (Š) odigravši 2:2. Mladost (VT) je povela u 11. minuti pogotkom Borisa Levatića, gosti su izjednačili u 17. minuti pogotkom Matije Severa, pogotkom golmana Ivana Čvrka u 53. minuti iz kaznenog udarca Mladost (Š) je preokrenula rezultat, ali je domaćin u 66. minuti susreta izjednačio pogotkom Nenada Hanca iz slobodnog udarca. Igrač Mladosti (VT), Josip Tomić je isključen izravnim crvenim kartonom u 62. minuti susreta kada je zaustavio protivničkog igrača u izglednoj prilici za gol kao zadnji igrač obrane, dok je domaći trener Davor Magdić također isključen u 79. minuti susreta jer je opsovao glavnog suca.

U Svibovcu Podravskom, domaći Podravac (Sv) je s 3:2 svladao goste Dinamo 01. Sljedećeg vikenda se igra odgođena utakmica između Mladosti (Š) i Podravca Kitra gdje će pasti odluka o naslovu jesenskog prvaka, a to bi mogli biti ili Razvitak ili Mladost (Š) ili Podravac Kitro.