FOTO Razvitak i Mladost (VT) upisali pobjede, Orač otkinuo dva boda Radničkom Foto: Martin Novosel

FOTO Razvitak i Mladost (VT) upisali pobjede, Orač otkinuo dva boda Radničkom

| 10.4.2022. u 19:45h | Objavljeno u Sport

U današnjim susretima 18. kola Druge ŽNL, vodeća Mladost (VT) i drugoplasirani Razvitak su upisal nove pobjede.

Mladost (VT) je slavila na gostujućem terenu protiv Nove Vesi sa 3:0. Marsel Bedeković je zabio za 1:0 vodstvo Mladost (VT) u 6. minuti, na 2:0 je povisio Igor Beštek u 37. minuti, dok je konačnih 3:0 postavio Boris Levatić u 76. minuti susreta. 

I dok je Mladost (VT) relativno sigurno došla do pobjede, Razvitak je tek u drugom poluvremenu slomio otpor Dinama (B) u 2:0 slavlju. Oba gola za Razvitak je zabio Marin Lotar, gol za 1:0 je zabio u 68. minuti, a gol za konačnih 2:0 je zabio u 74. minuti susreta. 

Radnički je na domaćem terenu sigurno bio razočaran remijem protiv Orača 1:1. Domaćin je relativno brzo došao do vodstva u susretu nakon što je Boris Levatić zabio gol u 8. minuti za vodstvo Radničkog, ali je gost iz Petrijanca sigurno na kraju susreta bio zadovoljniji nakon što su golom Martina Jambriškog u 73. minuti otkinuli dva boda domaćinu, tim više što su do izjednačenja došli nakon isključenja Pavla Križanca u 60. minuti susreta koji je isključen izravno crvenim kartonom nakon što je opsovao jednog od sudaca današnjeg susreta. 

U ostalim susretima, Podravac (Sv) je na domaćem terenu odgirao 1:1 sa Lunjkovcem, Podravac Kitro je s 2:0 svladao Lepoglavu, dok je šemovečka Mladost pobijedila Dinamo 01 sa 2:1.