FOTO Prva ŽNL: Razvitak unatoč jakom pljusku slavio i proslavio titulu Foto: Martin Novosel

FOTO Prva ŽNL: Razvitak unatoč jakom pljusku slavio i proslavio titulu

| 4.6.2023. u 20:14h | Objavljeno u Sport

Danas je Razvitak iz Čičkovine na gostovanju kod varaždinske Mladosti u zadnjem kolu Lige za prvaka Prve ŽNL u slučaju pobjede Plitvice (S) morao pobijediti ukoliko je htio slaviti titulu prvaka i upravo je to i učinio unatoč jakom pljusku u prvom poluvremenu svladavši na kraju svog domaćina sa 3:1.

Razvitak je poveo golom Matije Garića u 37. minuti susreta, Zlatko Pavliš je golom u 57. minuti povećao prednost na 2:0, Edi Velagić je golom u 63. minuti smanjio prednost gostiju na 2:1, dok je konačnih 3:1 postavio Ivan Vađunec u 90. minuti susreta. Domagoj Vincek iz redova domaće Mladosti je zbog dva žuta kartona, prvog u 64. minuti zbog odgurivanja suparničkog igrača i drugog u 88. minuti još jednom zbog odgurivanja protivničkog igrača, morao napustiti igru.

Razvitku čak nije bila ni potrebna pobjeda jer je drugoplasirana Plitvica (S) na gostovanju kod Zadrugara osvojila svega jedan bod odigravši neodlučeno 2:2. Plitvica (S) je propustila slaviti u susretu, iako su vodili s 2:0 golovima Vlatka Kojića u 52. minuti te Karla Kolaka u 63. minuti susret, dok je domaćin izjednačio golovima Nikole Pačka u 89. minuti te Darija Struškog u 90+2 minuti. 

U utakmici koja nije odlučivala o ničemu, Mladost (S) i Obreš su odigrali visoki remi od 3:3, dok je u preostalom susretu Lige za ostanak, Čevo remizirao s Mladošću (VT) 3:3.