FOTO Prva ŽNL: Plitvica (S) slavila protiv Mladosti (VT), sutra odluka o jesenskom prvaku Foto: Dražen Novosel

FOTO Prva ŽNL: Plitvica (S) slavila protiv Mladosti (VT), sutra odluka o jesenskom prvaku

vv | 18.11.2023. u 16:35h | Objavljeno u Sport

Plitvica (S) je nakon niza od tri poraza u nizu došla do druge pobjede zaredom u sklopu današnje domaće utakmice 14. kola Prve ŽNL protiv Mladosti (VT), slavili su sa 5:2. Ovom pobjedom su zasjeli na vrh tablice i čekaju rasplet sutrašnje utakmice između Mladosti (S) i Zadrugara gdje će se odlučiti tko će prezimiti na prvom mjestu tablice, Zadrugar ili Plitvica (S).

Plitvica (S) je povela 1:0 u 15. minuti pogotkom Karla Kolaka, na 1:1 je izjendačio Kristijan Janušić u 18. minuti, Alan Novko je ponovno donio prednost Plitvici (S) u 27. minuti, Ivan Turkalj izjednačuje golom u 36. minuti, a nakon toga domaćin pogotcima Vlatka Kojića u 67. minuti, Lovra Težačkog u 72. minuti i Dominika Mastena u 75. minuti dolazi do konačnog rezultata i pobjede.

Sloboda (T) je gostovala kod Zelengaja i izgubila sa 4:2. Domaćin je prvi poveo pogotkom Ivana Miljkovića u 1. minuti, ali su gosti preokrenuli rezultat u svoju korist pogotcima Leona Slunjskog u 7. i Dominika Biškupa u 14. minuti. Nakon toga, domaćin je također došao do preokreta hat-trickom Matije Garića u 50., 74. i 90+3 minuti susreta.

Najmanje golova palo je na susretu varaždinske Mladosti i Drave-Ajaxa u kojem je domaća Mladost izgubila sa 1:0. Jedini pogodak zabio je Marko Šantor u 71. minuti utakmice, dok je Mladost utakmicu završila s igračem manje jer je Marin Golubić u drugoj minuti sudačke nadoknade prije kraja utakmice spriječio igrača u izglednoj prilici za postizanje gola te je zaradio izravni crveni karton.

Nedjelja, 19. studeni, 13:30 sati

Mladost (S) - Zadrugar
Trnje (T) - Beretinec
Plitvica (G) - Čevo