FOTO Prva ŽNL: Mladost (Vž) preokretom svladala Dravu-Ajaxa, Obreš slavio u Varaždinskim Toplicama Foto: Martin Novosel

FOTO Prva ŽNL: Mladost (Vž) preokretom svladala Dravu-Ajaxa, Obreš slavio u Varaždinskim Toplicama

| 9.10.2022. u 20:00h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Najviše golova u današnjim susretima 8. kola Prve ŽNL, palo je u Čičkovini gdje je domaći Razvitak sa 4:2 svladao Mladost (S). Razvitak je poveo s 2:0 golovima Luke Delića u 7. minuti i Karla Ivančića u 12. minuti, Mladost (S) je izjednačila rezultat na 2:2 golovima Tonija Klarića u 45. minuti i Luana Santosa Oliveire Bispa u 59. minuti susreta, ali je Razvitak na kraju ipak stigao do pobjede golovima Marina Lotara u 67. minuti te Matije Garića u 70. minuti susreta. Obje momčadi su završile susret s igračem manje. Borna Mihalić iz Mladosti (S) je zaradio izravni crveni karton u 75. minuti zbog povlačenja za dres igrača u izglednoj prilici za postizanje gola kao posljednji igrač obrane, dok je u domaćem sastavu isključen David Božić zbog dva žuta kartona, prvi u 80. minuti za preoštar start i drugi u 86. minuti zbog ometanja protivnika u izvođenju slobodnog udarca.

Mladost (Vž) je danas gubila protiv Drave-Ajaxa sa 2:0, ali je na kraju slavila sa 3:2. Drava-Ajax je povela sa 2:0 golovima Filipa Vagjunca u 19. i 57. minuti susreta, dok je varaždinska Mladost preokrenula rezultat golovima Tomislava Zajca u 60. minuti te Morisa Kuhte u 75. i 86. minuti susreta. 

Beretinec i Čevo su podijelili bodove u 1:1 remiju. Čevo je u susretu zabio oba gola, prvi je Dejan Blaži zabio autogol u 6. minuti susreta za prednost Beretinca, dok je Leonardo Krampek duboko u sudačkoj nadoknadi 90+6 minuti susreta spasio bod za Čevo.

Obreš je gostovao u Varaždinskim Toplicama kod domaće Mladosti i osvojio tri boda sa minimalnom 1:0 pobjedom. Jedini gol vrijedan tri boda zabio je Dean Pofuk u 45. minuti susreta.