Dejan Glavica bio je strijelac čak četiri gola Foto: Dražen Novosel

FOTO Poznati polufinalisti Kupa ŽNS-a, Varteks u golijadi pobijedio Podravinu

| 4.10.2023. u 17:26h | Objavljeno u Sport

Odigrane su utakmice četvrtfinala Kupa Županijskog nogometnog saveza, nakon kojih su poznati polufinalisti ovog natjecanja.

Na varaždinskom stadionu Sloboda Varteks je pobijedio Podravinu rezultatom 6:3, poluvrijeme 4:1. Čak četiri gola na susretu postigaonje Dejan Glavica, a po jednom su mrežu Podravine pogađali Matija Kanceljak i Romario Matova,Dva gola za Podravinu postigao je Sven Golub, a jednog Hrvoje Kudumija.

Bednja je u Hrastovskom pobijedila domaći Zadrugar 3:1. Golove za momčad iz Beletinca postigli su Filip Holi, Vinko Horvatić i Leonardo Žuti, a za domaćina strijelac je bio Igor Štimac.

U Novom Marofu momčad Nedeljanca je nakon jedanaesteraca pobijedila domaći Novi Marof 6:4, nakon što je utakmica u regularnom dijelu završila 1:1.

Domaćin je poveo golom Mislava Sakača,a gosti su do jedanaesteraca došli u drugoj minuti sudačke nadoknade vremena, golom Tomislava Medveda.

S bijlele točke a domaćina su precizni bili Mislav Sakač, Dominik Broz i Vedran Brdar,a jedanaesterac nije realizirao Petar Hrebak, dok su za Nedeljanec pogađali Tomislav Medved, Petar Rog, Antonio Glavaš, Nikola Žmegač i Mihael Jagačić.

U Ivancu je domaća Ivančica rezultatom 2:0 pobijedila Jalžabet. Golove su postigli Ivan Kostelac i Dominik Božak.

U polufinalu, koje je na rasporedu na proljeće sljedeće godine sastat će se Varteks-Ivančica i Bednja-Nedeljanec.