FOTO Povodom Dana grada održana 26. utrka ulicama Grada Ivanca

Varaždinske vijesti | 31.5.2022. u 09:14h | Objavljeno u Sport

Društvo za sportsku rekreaciju Ivanec povodom dana Grada Ivanca te pod pokroviteljstvom Grada Ivanca i Zajednice sportskih udruga Grada Ivanca organiziralo je 26. utrku Ulicama Grada Ivanca na kojoj je sudjelovalo 145 natjecatelja u 16 starosnih kategorija od onih najmlađih- dječjih vrtića, zatim osnovnih škola od prvog do osmog razreda te srednje škole Ivanec za prvi, drugi i treći razred.

Prvoplasirana trojica po svim kategorijama primila su medalje i diplome koje su im uručili Marko Friščić, dogradonačelnik Grada Ivanca i Josip Šimunek, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Ivanca,  a svi natjecatelji primili su spomen zahvalnicu utrke.

Spomenimo i prvoplasiranu trojicu po kategorijama –dječji vrtići Ivano Fodrek,Lovro Jurman, Antun Brežnjak, Tesa Novak,Zara Žalac i Nina Lančić, zatim od 4-6 godina to su Adam Jug,Adrian Fodrek,Petar Vidaček, Mia Vukman,Ena Čibarić i Sunčica Gregur.

Kod prvih i drugih razreda :Tia Dolenec,Milica Gregur,Lana Medved,Martin Kuštelega, Josip Mudri i Adam Rogina, kod trećih i četvrtih razreda to su.Nikol Novak,Mia Martinčević , Mia Mudri,Jan Videc,Mateo Kos i Sven Peklar, zatim kod petih i šestih razreda Matej Petak,Bruno Fodrek i David Komnes.

Poredak kod sedmih i osmih je Sara Gotal i Marta Grokša, te Teo Dolenec i Dominik Šoštar. I na kraju kod srednjoškolaca i srednjoškolki najbolji su prvi razred srednje škole Adriano Zagorac, Petar Rušec i Damjan Milovec, djevojaka nije bilo, zatim kod drugog i trećeg razreda to su Klara Gotal,Laura Kolačko i Laura Putar , te Emil Grđan,Tin Petrinjak i Luka Kokotec.

Najmlađa sudionica utrke bila je Franka Mudri,a najmlađi Roko Martinuš Putarek koji su primili prigodne nagrade organizatora utrke.