FOTO Polet (T) došao do nove pobjede, Zadrugar slavio u Varaždinu Foto: Martin Novosel

FOTO Polet (T) došao do nove pobjede, Zadrugar slavio u Varaždinu

| 20.3.2022. u 18:27h | Objavljeno u Sport

U današnjim susretima 15. kola Prve ŽNL, Polet (T) je došao do nove pobjede na startu proljetnog dijela prvenstva svladavši varaždinsku Slobodu na njihovom terenu s 3:1.

Sloboda (Vž) je prva došla do vodstva u 37. minuti susreta pogotkom Dominika Hrastića, ali je Polet (T) preokrenuo rezultat u drugom poluvremenu pogotcima Ivana Vagjunca u 54. minuti, Nikole Modrića u 59. minuti i Denisa Bartolca u 73. minuti susreta.

Još jedna varaždinska momčad je danas također na domaćem terenu upisala poraz, a to Mladost koja je ugostila Zadrugar i izgubila s 2:0. Za Zadrugar su pogotke zabili Patrik Mraz u 30. minuti susreta i Daniel Sačer u 42. minuti susreta. Zadrugar je susret završio s igračem manje jer je Daniel Sačer isključen u 90+3 minuti susreta zbog dva žuta kartona, prvog je dobio u 11. minuti zbog preoštrog starta, a drugog kada je isključen zbog ispucavanja lopte tijekom prekida igre.

Drava Ajax je svladala Čevo sa 4:0, a pogotke za domaću Dravu Ajax su postigli Marin Ružić u 25. minuti te Karlo Kolak u 40., 57. i 83. minuti susreta.

U preostalim susretima, Novi Marof je na gostovanju kod Poleta (C) odigrao 1:1 remi, Plitvica (S) je na gostovanju svladala Slobodu (T) s 5:1, dok je Obreš na gostovanju kod Mladosti (S) odigrao remi bez pogodaka.