FOTO Polet (C) dobio utakmicu s pet crvenih kartona sa 6:2 protiv Drave-Ajaxa

| 22.5.2022. u 20:55h | Objavljeno u Sport

Žustro je bilo danas na utakmici Poleta (C) i Drave-Ajaxa koju je na kraju dobio Polet (C) sa 6:2. Drava-Ajax je krenula dobro u susret, povela već u 3. minuti golom Vedrana Koseca, ali je domaćin golovima Marka Vidrača u 44. minuti, Krunoslava Humeka u 55. minuti, Matije Šenkiša u 69. minuti, Karla Leskovara u 71. minuti te Roka Težaka u 76. i 84. minuti preokrenuo rezultat, dok je Drava-Ajax ublažila taj rezultat golom Karla Kolaka u 85. minuti susreta.

Osim velikog broja golova, danas je bilo čak pet crvenih kartona na utakmici, tri za goste i dva za domaćine. Po dva igrača su isključena u 39. minuti s obje strane, Dario Kosec iz gostujuće momčadi je dobio dva žuta kartona (12. i 39. minuta) dok je domaći D. L. dobio izravni crveni jer je hvatao za vrat protivničke igrače. Nakon toga je domaćin ostao bez igrača jer je Sandro Martinčević zaradio dva žuta kartona (8. i 42. minuta), a minutu kasnije je gost ostao bez golmana Miljenka Sudeca zbog oštrog starta u svom kaznenom prostoru za što je dosuđen kazneni udarac za domaćine kojeg je iskoristio Marko Vidrač, a u 67. minuti je još isključen Denis Vuković iz redova gostujuće momčadi zbog dva žuta kartona (15. i 67. minutia).

U derbi susretu kola, Novi Marof je nakon poraza u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Obreša slavio na gostovanju kod Mladosti (M) s 3:1. Nakon prvih 45 minuta, rezultat je bio 1:1, Tomislav Harmicar je zabio gol za goste u 10. minuti, a Marget Piskač je za domaćine izjednačio u 37. minuti. U drugom poluvremenu Novi Marof je zabio još dva gola, a strijelci su bili Vedran Brdar u 69. minuti i Lukas Stojak u 74. minuti susreta. 

U preostalim utakmicama kola, Sloboda (T) je slavila protiv svog imenjaka iz Varaždina sa 3:1, Čevo je bilo bolje od Mladosti (S) na gostovanju sa čak 4:0, dok je Zadrugar bio bolji od Beretinca na njihovom terenu sa 2:0.