Karlo Šimek, Dinko Gavranović i Gordan Golik (s lijeva) novi su igrači u svlačionici momčadi Varaždina Foto: Dražen Novosel

FOTO: Počele pripreme Varaždina, došli Golik, Gavranović i Šimek

| 23.1.2017. u 14:50h | Objavljeno u Sport

Danas su počele pripreme nogometaša Varaždina za proljetni dio sezone u Trećoj HNL Istok. U odnosu na momčad koja je osvojila jesenski naslov u svlačionici više nema Golubara, koji je postao igrač drugoligaša Lučkog, a pred odlaskom iz kluba, navodno u Međimurje, su Režić i Oštrek. U klub su stigli Gordan Golik, Karlo Šimek i golman Dinko Gavranović dosadašnji član Bjelovara i najvjerojatnije Antolek.

U jesenskom dijelu sezone momčad je s klupe vodio Miljenko Telebar, u proljeće će na njegovo mjesto sjesti Miljenko Mumlek, a Teleber je pomoćni trener. Momčad će treninge odraditi u Varaždinu, što znači da je otkazan planrani odlazak na Krk gdje su trebali trenirati tjedan dana.

Mumlek za proljetnji dio sezone, u kojo je cilj zadržavanje prvog mjesta i plasman u Drugu HNL, računa na 23 igrača, a zbog bolesti i obaveza na prvi trening nisu došli Jertec i Mujanović. Od sredine ožujka momčad Varaždina zbog radova na adaptaciji stadiona neće moći igrati svoje susrete na stadionu Varteksa već na varaždinskom stadionu Slobode.

Do prve utakmice momčad će odraditi 37 treninga i odigrati šest pripremnih susreta, a prva će biti 1. veljače u Sesvetama s istoimenim sastavom, a posljednja provjera pred nastavak prvenstva bit će sa Zagrebom u gostima 25. veljače.

U novom broju Varaždinskih vijesti pročitajte razgovor s predsjednikom NK Varaždina Stjepanom Cvekom o pripremama, proljetnom dijelu sezone, stanju u klubu, planovima za plasman u Prvu HNL.......

Galerija slika