Današnjem prvom treningu odazvao se 31 igrač, a od novih igrača pojavio se Domagoj Drožđek Foto: Dražen Novosel

FOTO: Počele pripreme nogometaša Varaždina za proljetni dio prvenstva

| 4.1.2020. u 11:54h | Objavljeno u Sport

Okupljanjem, kojem se odazvao 31 igrač, i prvim treningom na glavnom terenu Gradskog stadiona u Varaždinu, danas su počele pripreme nogometaša Varaždina za proljetni dio prvenstva, u kojem će, kroz 17 kola, pokušati izboriti ostanak u najelitnijem rangu hrvatskog klupskog nogometa.

vp2.jpg

U odnosu na jesenski dio prvenstva u svlačionici više nema Vitalija Lisakovicha i Vladana Adžića, kojima je klub zahvalio na suradnji, a od novih igrača pojavio se bivši igrač Varaždina a sada član zagrebačke Lokomotive Domagoj Drožđek, koji će do kraja sezone biti na posudbi u varaždinskom prvoligašu. iz Lokomotive bi trebao na posudbi stići i senegalski vezni igrač Pape Assane Mbodji.

Uprava kluba i dalje radi na osnaživanju momčadi za proljetni dio sezone, traži se napadač, igrač sredine terena i obrane, pregovara se s Dinamom, Rijekom i Osijekom, do odlaska u Međugorje igrački kadar bi trebao biti kompletiran, a vjeruje se da će ekipa biti bolja nego ujesen.

Planirano je da od 10. do 20. siječnja momčad odradi pripreme u Međugorju, no s obzirom na meteorološke prilike postoji mogučnost da varaždinski sastav i ranije otputuje u Međugorje, gdje će odigratri tri od ukupno pet predviđenih prijateljskih susreta do početka nastavka prvenstva.

vp6.jpg

vp7.jpg