FOTO Plitvica (S) "petardom" riješila Mladost (S), Mladost (VT) slavila u Čičkovini Foto: Martin Novosel

FOTO Plitvica (S) "petardom" riješila Mladost (S), Mladost (VT) slavila u Čičkovini

| 10.9.2022. u 20:06h | Objavljeno u Sport

Najzanimljiviji susret dana u sklopu 4. kola Prve ŽNL odigran je u Selniku gdje je domaća Plitvica (S) sa 5:0 svladala gostujuću Mladost (S). Pogotke za domaćina su zabili Dario Prlog u 13. i 88. minuti susreta, Karlo Kolak u 15. minuti te Dominik Masten u 22. i 58. minuti susreta.

Osim pogotka, na susretu je bilo dva isključenja. Prvo je u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena isključen igrač gostujuće momčadi Diego Armando Campos da Silva koji je zaradio izravni crveni karton jer je protivničkog igrača udario laktom u predjelu vrata isprovociran zbog toga što ga je igrač s brojem 11 u redovima domaće momčadi povlačio za dres, dok je domaćin također ostao s igračem manje nakon što je Lovro Težački zaradio dva žuta kartona, prvi u 41. zbog oštre igre i drugi u 69. minuti zbog zadržavanja lopte.

Razvitak iz Čičkovine je na domaćem terenu poražen s minimalnih 1:0 protiv Mladosti (VT). Jedini gol pao je u prvom poluvremenu u 35. minuti, a strijelac je bio Marsel Bedeković.

Obreš je u lokalnom derbiju svladao Čeva na gostovanju s 2:1. Čevo je povelo u 39. minuti susreta pogotkom Mihaela Cveka, Dino Kolar je u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena zabio za izjednačenje, a pobjedu Obrešu je donio Dino Kresinger u 48. minuti golom iz kaznenog udarca.

Zadrugar je na gostovanju kod varaždinske Slobode također upisao pobjedu, slavili su s 2:0. Pogotke vrijedne tri boda zabili su Dejan Bobetić u 73. minuti te Kristijan Katalenić u 85. minuti susreta.

Sutra preostaju još samo dvije utakmice da se kompletira 4. kolo Prve ŽNL, a igraju Drava-Ajax i Sloboda (T) te Beretinec i Mladost (Vž). Obje utakmice se igraju u 17 sati.