FOTO Čak osam golova u remiju Bednje i Mladosti (M), Polet (T) slavio u Turčinu Foto: Martin Novosel

FOTO Čak osam golova u remiju Bednje i Mladosti (M), Polet (T) slavio u Turčinu

vv | 17.9.2023. u 20:28h | Objavljeno u Sport

U sklopu 5. kola Elitne lige, odigrao se zanimljiv susret danas u Beletincu u kojem je domaća Bednja propustila iskoristiti prednost od 4:1 protiv Mladosti (M).

Bednja je krenula dobro u susret povela golom Saše Hojskog u 9. minuti, u 10. minuti je već vodili 2:0 golom Richarda Rodriguesa de Paula, na 2:1 je smanjio Marko Kovačić golom u 18. minuti, no Bednja je dodatna povećala svoju prednost golovima de Paula u 33. minuti te Ivana Ptičeka u 47. minuti susreta, ali nakon toga je Mladost (M), unatoč zaostatku od čak tri gola, uspjela spasiti bod golovima Borne Ptičeka u 52. minuti, Marka Kovačića u 75. minuti (KU) i autogolom Sandra Medveda u 77. minuti susreta. Mladost (M) je do velikog boda uspjela doći unatoč tome što im je u 21. minuti isključen trener Krešo Vincek, a od 60. minute su igrali i s igračem manje na terenu jer im je izravnim crvenim kartonom isključen Borna Ptiček zbog opasnog prekršaja na protivničkom igraču s obje noge.

Jalžabet je na domaćem terenu svladao Novi Marof 3:0. Golove za domaćina su postigli Dubravko Car u 28. minuti, Ivica Jurkić u 31. minuti te Marko Lučić u 43. minuti susreta.

Polet (T) je novom 2:1 pobjedom na gostovanju kod Dubravke-Zagorac zadržao vodeću poziciju na tablici. Luka Vađunec je zabio vodeći pogodak za Polet (T) u 73. minuti, na 2:0 je povisio Renato Sakač u 80. minuti susreta, dok je domaća Dubravka-Zagorac smanjila prednost u drugoj minuti sudačke naknade, strijelac iz dosuđenog kaznenog udarca bio Luka Kaniški.