FOTO Orač u derbiju Općine Petrijanec slavio protiv Nove Vesi u susretu visokih tenzija Foto: Martin Novosel

FOTO Orač u derbiju Općine Petrijanec slavio protiv Nove Vesi u susretu visokih tenzija

| 12.9.2021. u 20:26h | Objavljeno u Sport

U današnjim susretima 3. kola Druge ŽNL, na nogometnom terenu kod Osnovne škole Petrijanec, domaći Orač je dočekao Novu Ves u derbiju Općine Petrijanec i slavio 2:0.

Marin Šincek je zabio za vodstvo 1:0 u 51. minuti susreta, a konačnih 2:0 je zabio Luka Flegar u posljednjoj minuti regularnog dijela susreta, u 90. minuti.

Utakmica je bila puna visokih tenzija te su čak tri igrača dobila izravni crveni karton. Prvo je u 31. minuti isključen domaći igrač Ivan Telebar jer je nasrnuo s obje šake u gornji predio prsa i vrata prema protivničkom igraču u prekidu igre, dok su u 61. minuti isključeni David Dombaj iz Orača i Martino Mežnarić iz Nove Vesi. Dombaj je srušio Mežnarića te ga je još nogom udario u glavu dok je ležao na travi, a Mežnarić je nakon toga izubio živce i nasrnuo na Dombaja uz psovke zbog čega je isključen. Uz njih je na poluvremenu utakmice odstranjen redar (Ivica Golubić) zbog fizičkih prijetnji prema drugom pomoćnom sucu.

U ostalim susretima, Lepoglava je uvjerljivo svladala Podravca (Sv) sa 6.3, Polet (M) je bio bolji od Mladosti (VT) s 4:2, Radnički je svladao Dinamo 01 s 3:0, Podravac Kitro je slavio protiv Dinama (B) 1:0, dok je Mladost (Š) bila bolja od Razvitka s 1:0 na gostovanju.