Božićni turnir KK Vindije Foto: Martin Novosel

FOTO: Održano prvo tradicionalno Božićno druženje članova KK Vindije

| 28.12.2018. u 11:38h | Objavljeno u Sport

U sportskoj dvorani Graberje, 27. prosinca, održalo se prvo tradicionalno druženje djece, roditelja i članova Košarkaškog kluba Vindija. Ova 2018. godina bila je po mnogočemu uspješna za KK Vindiju koja je ostvarila veliki uspjeh s ekipom košarkaša rođenih 2009. godine, koji su postali prvaci Hrvatske u mini košarci, dok se seniorska momčad nakon par godina izbivanja vratila natjecateljskoj košarci u 2. ML Sjever.

- Nadam se da ćemo ovaj prvi turnir nastaviti imati svake godine. Lijepo je za vidjeti roditelje i djecu kluba na okupu. Želim na taj način pojačati zajednicu oko kluba i popraviti bazu za budućnost. Iduće godine su nam ciljevi da se plasiramo u kadetsku ligu, želimo povećati broj igrača u mlađim dobnim kategorijama, ostati u 2. ML Sjever u seniorima gdje planiramo priključiti juniore kluba u drugom dijelu prvenstva, a neka tiha želja nam je i osnovati košarkašku akademiju - rekao je Nino Gregorina, predsjednik KK Vindije.

Turnir je počeo u 17 sati, a igrala su se tri susreta; U9 dječaci protiv roditelja, U11 dječaci protiv roditelja i kombinirana ekipa U15 i U17 ekipe protiv roditelja.