Gotovo sve odluke donesene su jednoglasno Foto: Dražen Novosel

FOTO: Održana redovna izvještajna skupština Županijskog nogometnog saveza

| 14.7.2017. u 09:03h | Objavljeno u Sport

U varaždinskom Županiijskom nogometom savezu zadovoljni su prošlom sezonom, naročito proljenim dijelom, kada je ŽNS bio domaćin dvije velike pritedbe, trima utakmicama EURA U-17 i finalu hrvatskog Kupa. Oba su događaja bila dobro organizirana, za što je Županijski savez dobio priznanja od UEFA-e i Hrvatskog nogometnog saveza.

Moglo se, među ostalim, čuti na sinoćnjoj redovnoj izvještajnoj skupštini Županijskog nogometnog saveza. Predsjednik ŽNS-a Nenad Horvatić čestitao je klubovima koji su prošle sezone osvajali prva mjesta u svojim rangovima natjecanja, a posebno Nogometnom klubu Varaždin, koji je izborio sudjelovanje u Drugoj HNL te Nogometnom klubu Varteks, koji će se u novoj sezoni natjecati u Trećoj HNL Istok. Inače, do 30. lipnja ove godine na području ŽNS-a odigrano je 1 999 utakmica.

Na sinoćnjoj su sjednici jednoglasno prihvaćene izmjene i dopune Statuta ŽNS-a, kao i financijski plan Saveza za 2018. godinu, koji predviđa prihode i rashode u visini od 719 tisuća i 982 kune.

Iz članstva Saveza brisan je Nogometni klub Mladost iz Klenovnika, a novim članom Saveza postao je Nogometni klub Klenovnik.koji će predstojeće sezone igrati u Trećoj županijskoj nogometnoj ligi

Predsjednik ŽNS-a Nenad Horvatić uručio je priznanje Stanislavu Vugrinecu, donedavnom instruktoru Središta Varaždin, a koji je otišao u mirovinu.