FOTO Održana redovna godišnja Skupština Atletskog kluba Sloboda

| 26.3.2023. u 13:18h | Objavljeno u Sport

Održana je redovna godišnja Skupština Atletskog kluba Sloboda. Jednoglasno su prihvaćena izvješća predsjednika kluba Stjepana Smernjaka, financijska izvješća za 2022., izvješće Nadzornog odbora, izvješće Stegovne komisije te izvješće glavnog trenera Damira Pascuttinija.

Predsjednik i vodstvo kluba 2022. godinu istaknuli su kao najuspješniju u 90 godišnjoj povijesti Kluba. AK Sloboda treći je klub u Hrvatskoj prema uspješnosti s 34 naslova prvaka Hrvatske.

Također, atletičari kluba predstavljali su Hrvatsku na najvećim svjetskim i europskim natjecanjima. Vrijedi istaknuti nastup Jane Koščak na Europskom mlađejuniorskom prvenstvu i osvojen naslov prvakinje Europe u sedmoboju.

Pročitan je i plan rada za 2023. godinu za koju se u klubu nadaju da će biti još uspješnija. Na kraju Skupštine dodijeljene su nagrade za najuspješnije atletičarke i atletičare kluba po kategorijama.

Nagrade su primili mlađi kadet Marko Zrnić, mlađa kadetkinja Mia Skupnjak, kadet Luka Leščak, kadetkinja Helena Posavec, junior Martin Mlinarič, juniorka Klara Koščak, mlađa seniorka Viktorija Vujović, senior Roko Farkaš i seniorka Jana Koščak.

Označeno u