Prva ŽNL utakmica Budućnosti i Čeva Foto: Martin Novosel

FOTO Obreš u triler završnici stigao do pobjede kod Mladosti (M)

| 27.9.2020. u 21:52h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Danas su se odigrala pet susreta 6. kola Prve ŽNL. Obreš je na gostovanju kod Mladosti (M) ipak uspio uzeti pun plijen unatoč veoma dobrom otporu domaćina slavivši na kraju 5:4, a pobjedom se vratio na prvo mjesto tablice Prve ŽNL.

Domaćin je vodio u tri različita navrata. Poveli su 11. minuti golom Dalibora Soline, vratili su vodstvo u 21. i 51. minuti golovima za 2:1 i 3:2 koje su zabili Marko Kozulić i Jurica Prašnjak, dok se golom Tomice Korpara u 60. minuti činilo da će domaćin na kraju ipak uspjeti doći do pobjede. Obreš se u utakmicu morao vratiti tri puta, prvo je Nikola Šobak izjednačio na 1:1 i 2:2 golovima 21. i 31. minuti, dok su Nikola Šafarić i David Pofuk golovima u 65. i 86. minuti (KU) anulirali 4:2 vodstvo domaćina, a Šafarić je na kraju 88. minuti donio Obrešu pobjedu golom za 5:4.

Budućnost je na svom terenu bio bolji od Čeva s uvjerljivih 5:0, a još uvjerljiviju pobjedu na domaćem terenu je upisala momčad Poleta iz Tuhovca koja je svladala Slobodu () s 8:0, Sloboda (T) je svladala Dinama (B) na gostovanju s 3:1, dok je susret Beretincu između Beretinca i Mladosti () završio bez golova 0:0.