FOTO Obreš u oslabljenom izdanju i dalje prejak za Mladost (Vž) Foto: Martin Novosel

FOTO Obreš u oslabljenom izdanju i dalje prejak za Mladost (Vž)

| 24.10.2020. u 18:19h | Objavljeno u Sport

Obreš je danas na gostovanje kod Mladosti () u sklopu 10. kola Prve ŽNL stigao sa samo tri igrača na klupi te bez stožernog igrača u sredini terena, bivšeg "krojača" Nikole Šafarića te Dine Kresingera, ali su i u takvom, uvjetno rečeno, oslabljenom izdanju bili prejaki za svog domaćina, biškupečku Mladost. Slavili su s 5:0, a pogotke su postigli redom Dean Pofuk u 20., Mihael Cepanec u 31. i 34., Nikola Šobak u 42. i Ivan Horvatić u 65. minuti susreta. Ovom pobjedom su i dalje čvrsto na liderskoj poziciji tablice s 9 pobjeda i jednim remijem te s 28 skupljenih bodova.

Drugoplasirana Budućnost i dalje nastavlja lov za Obrešom na prvoj poziciji te su ubilježili minimalnu 1:0 pobjedu na gostovanju kod Plitvice (S). Ovaj susret je bio puno izjednačeniji, gol odluke pao je u 28. minuti, strijelac je bio Sandi Martan, a vidjeli smo i dva isključenja. Domaćinu je u 77. minuti susreta isključen trener Mario Ružić zbog dvije opomene, prve zbog prigovora sucu i druge zbog napuštanja tehničkog prostora, dok je u momčadi Budućnosti isključen Matija Vrbnjak u 65. minuti susreta, koji je prema zapisniku delegata, udario suparničkog igrača u prsa glavom tijekom prekida igre.

U sutrašnjim susretima, Beretinec će na domaćem terenu dočekati ČevoMladost (M) će biti domaćin Slobodi (), Drava Ajax će ugostiti Novi MarofPolet (C) kod kuće dočekuje Slobodu (T), dok će Polet (T) biti domaćin Dinamu (B).

Sve utakmice sutra su na rasporedu u 14 sati.