FOTO Novi Marof slavio u derbiju kola protiv Poleta (T), Čevo svladalo Obreš

VV | 30.4.2022. u 20:38h | Objavljeno u Sport

Danas je odigrano četiri susreta 21. kola Prve ŽNL u kojem su domaćini uzeli pobjede osim u jednom susretu i to između Slobode (Vž) i Mladosti (M).

Sloboda (Vž) je na domaćem terenu dočekala Mladost (M) i odigrala 1:1 remi. Sloboda (Vž) je u 15. minuti susreta povela golom Karla Kutnjaka, ali je Mladost (M) ipak izjednačila u 33. minuti susreta golom Hrvoja Kolareka. 

U derbiju kola vrha tablice, drugoplasirani Novi Marof je na domaćem terenu dočekao vodeći Polet (T) i slavio s minimalnih 1:0. Jedini gol susreta pao je u 29. minuti, a zabio ga je Matija Lučić iz kaznenog udarca. Kazneni udarac je dosuđen jer je igrač gostujuće momčad, Denis Bartolec, u 27. minuti rukom spriječio postizanje gola domaćina, izbio loptu s gol linije, za što je dobio izravni crveni karton. Polet (T) je i dalje prvi na tablici, ali Novi Marof se sada bodovno izjednačio s vodećom momčadi lige.

U Podevčevu, domaće Čevo je dočekalo Obreš iz Svetog Ilije. U lokalnom derbiju, Obreš je bio favorit s obzirom da je momčad iz Svetog Ilije trećeplasirana momčad lige, a Čevo tek 12. od ukupno 14 momčadi lige. Ipak, Čevo je golovima Mihaela Martinca u 2. minuti i Krešimira Bobeka u 32. minuti susreta povela s 2:0, dok je Obreš golom Deana Pofuka u 59. minuti drugog poluvremena svega smanjila prednost domaćin. Čevo je tako došao do svoje treće pobjede sezone, a Obrešu su nanijeli četvrti poraz sezone.

Polet (C) je na domaćem terenu slavio protiv Slobode (T) sa 2:0. Marko Vidrač je zabio prvi gol na susretu u 63. minuti, a konačnih 2:0 je u 90+2 minuti susreta zabio Marko Vidrač

Sutra su na rasporedu utakmice između Zadrugara i Plitvice (S), Drave-Ajaxa i Beretinca te Mladosti (Vž) i Mladosti (S). Sve utakmice se igraju u 17 sati.