Sastavi Nove Vesi i Intera Zaprešića uoči današnjeg susreta Foto: Martin Novosel

FOTO: Nova Ves proslavila 70. godišnjicu kluba utakmicom protiv Intera iz Zaprešića

| 15.5.2018. u 20:44h | Objavljeno u Sport

Nogometni klub Nova Ves je danas povodom 70. godišnjice kluba na svom terenu odigrala prijateljski susret protiv prvoligaša Intera iz Zaprešića, kojeg trenira nekadašnji igrač NK Varteksa Samir Toplak. Prvoligaš Inter je očekivano uvjerljivo svladao drugoligaša županije Novu Ves 10:0 (4:0).

- Ova proslava je za nas jako bitan događaj i drago nam je što su se odazvali naši prijatelji iz Intera. Htio bih im se zahvaliti ovim putem Interu na čelu s gospodinom Samirom Toplakom kao i našoj Općini koja je sve to popratila logistički kao i svim posjetiteljima koji su doprinijeli cijelom događaju - rekao je dopredsjednik kluba Nove Vesi, Alen Jambrešić.

NK Nova Ves osnovana je 14. svibnja 1948. godine. Prvu nogometnu loptu klub je dobio od NK “Građanski” iz Zagreba. U NK Novoj Vesi natječu se i kategorije juniora, te kategorija U -14 pionira. U sezoni 2006/2007 Nova Ves se plasirala u pretkolo hrvatskog kupa, gdje je igrala s ekipom NK Grobničan.

Prije početka susreta dodijeljena je i plaketa za 70 godina postojanja i funkcioniranja kluba dopredsjedniku Jambrešiću koji ju je prihvatio u ime predsjednika Mirka Martinčevića koji zbog službenih obveza nije mogao biti na današnjem susretu. Osim prijateljske utakmice u klubu se pripremaju i na veliku proslavu koja će se održati 31. svibnja na Tijelovo.