FOTO NK VARAŽDIN U tradicionalnoj utakmici Mladi nadigrali Stare, došao i izbornik Zlatko Dalić Foto: Dražen Novosel

FOTO NK VARAŽDIN U tradicionalnoj utakmici Mladi nadigrali Stare, došao i izbornik Zlatko Dalić

| 22.12.2023. u 14:48h | Objavljeno u Sport

U tradicionalnoj nogometnoj utakmici, koja je danas odigrana na terenu s umjetnom travom na Gradskom stadionu u Varaždinu, selekcija Mladih, sastavljena od aktualnih prvotimaca Varaždina i juniora kluba, pobijedila je ekipu Starih, u kojoj su bili bivši igrači varaždinskog nogometnog prvoligaša, rezultatom 7:4.

Utakmicu je pratio i izbornik Vatrenih Zlatko Dalić. Po dva gola za Mlade postigli su Ivan Novoselec i Noa Vugrinec, a jednom su mrežu pogodili Igor Postonjski, Lovro Banovec i Martin Plavec Marković, dok su za Stare po dva gola postigli Bojan Vručina i Josip Golubar.

U redovima Mladih bilo je pet igrača iz aktualnog sastava Varaždina, Postonjski, Banovec, Vugrinec, Boršić i Lusavec, a ostalo su bili juniori Varaždina i Ivan Novoselec, koji je trenutačno u Tadžikistanu, gdje je osvojio nacionalno prvenstvo i kup.

Uz trenera i sportskog direktora Varaždina Nikolu Šafarića i njegovog pomoćnika Dinu Kresingera, u ekipi Starijih bili su i Robert Težački, Bojan Vručina, Dražen Madunović, Josip Golubar, Goran Mujanović...