NK Ivančica Foto: NK Ivančica

FOTO: NK Ivančica osvojila U9 turnir, NK Varteks osvojio U10 turnir u Ivancu

| 29.1.2019. u 09:14h | Objavljeno u Sport

Škola nogometa NK Ivančice Ivanec je proteklog vikenda 26. i 27. siječnja u sportskoj dvorani Srednje škole Ivanec, organizirala dva međunarodna malonogometna turnir „EFCO – U9/10 KUP IVANEC 2019“ za igrače rođene 2009. i 2010. godine.

U subotu na EFCO – U9 KUP IVANEC 2019 turniru nastupilo je 14 ekipa, a naslov je osvojila ekipa NK Ivančica Ivanec u sastavu: Adrian Galić, Alen Kunalić, Ivano Križan, Filip Cahunek, Leon Glasnović, Luka Habek, Jan Mendaš, Martin Korpar, Filip Ravlić (trener: Filip Šagij)
Oni su u četvrtfinalu svladali NK Rudar D.Z. rezultatom 4:0, u polufinalu su bili bolji od NK Međimurja Čakovec 1:0, da bi u finalu pobijedili ŠN Lumen iz Varaždina 2:0.

U finalu je regularni dio završio 0:0, a nakon penala slavila je NK Ivančica s ukupnih 2:0. Treće mjesto osvojio je NK Međimurje Čakovec, koji je u susretu za treće mjesto pobijedio Slaven Belupo s 1:0.

Najboljim golmanom turnira proglašen je Adrian Galić iz NK Ivančice Ivanec, najbolji strijelac je Gabrijel Vidaček – 6 pogodaka iz ŠN Lumen, dok je najbolji igrač Jan Korotaj – ŠN Lumen.

U nedjelju na EFCO – U10 KUP IVANEC 2019 turniru nastupilo je 10 ekipa, a naslov je osvojila ekipa NK Varteks Varaždin u sastavu: Luka Tomašić, Marko Tomašković, Dino Protrka, Borna Murić, Fran Marčec, Matej Ježovita, Ivan Habek, Alen Tuk i Matej Vugrin - trener: Dominik Matučec.

Oni su u polufinalu bili bolji od NK Zargeb 1 rezultatom 3:2, da bi u finalu pobijedili NK Slatina iz Slovenije 1:0. Treće mjesto osvojio je NK Varaždin plavi, koji je u susretu za treće mjesto pobijedio NK Zargeb 1 s 2:1.

Najboljim golmanom turnira proglašen je Luka Tomašić - NK Varteks, najbolji strijelac je Karlo Levanić – 6 pogodaka NK Varaždin, dok je najbolji igrač Amadej Filipčić - NK Slatina (SLO).

Nagrade su najboljim pojedincima i momčadima podijelili Josip Grđan, predsjednik NK Ivančice Ivanec.