FOTO Nenad Horvatić dobio povjerenje skupštine za novi mandat predsjednika ŽNS-a Varaždin Foto: Martin Novosel

FOTO Nenad Horvatić dobio povjerenje skupštine za novi mandat predsjednika ŽNS-a Varaždin

| 19.8.2021. u 21:20h | Objavljeno u Sport

Danas se u prostorijama Fontane Crnković održala Izborna skupština Županijskog nogometnog saveza Varaždin na kojem su najistaknutije odluke bila na redu na točkama 5., 6., 7., 8. i 10. i ticale su se razrješavanja dosadašnjeg predsjednika, dopredsjednika saveza te članova IO i NO ŽNS-a Varaždin, imenovanje novog predsjednika, dopredsjednika te članova IO i NO te promjeni sustava stalnih natjecanja ŽNS Varaždin za razdoblje 2022- 2023 i dalje.

Za novog/starog predsjednika je izabran Nenad Horvatić, za nove dopredsjednike su izabrani Dražen Vitez i Dražen Crnković, dok su članovi IO ŽNS-a Varaždin izabrani Ervin Horvat, Krunoslav Bistrović, Dražen Posavec, Nadica Dreve Budinski, Božidar Crnković, Miroslav Sabolić, Ervin Jergan i Josip Grđan, dok su za nadzorni izbor izabrani predsjednik Izet Terzić uz članove Ivicu Vujeca i Marijana Kumrića. Odluka skupštine je bila jednoglasna.

Od 2022./2023. godine kreće novi sustav natjecanja koji možete vidjeti ispod. Za njega se također glasalo jednoglasno.

ZNS_Varazdin_izborna_skupstina_31.jpg

Osim toga su se dodijelila priznanja ŽNS-a Varaždin Dragutinu Đakmancu za rad u NK Novom Marofu, Zdravku Rožiću za rad u NK Nedeljancu, Vladimiru Vugeru za rad u NK Novom Marofu, Milanu Boršćaku za rad u NK Lepoglavi te dvije nagrade Dominiku Božaku, prva za fair-play jer je na utakmicu 10. travnja Ivančice i Sloge priznao sucu da njegov suigrač igrao rukom kad su postigli gol za 2:2, na kraju su izgubili 2:1 i osvojili treće umjesto drugog mjesta na tablici, a druga jer je bio najbolji strijelac Četvrte NL Čakovec-Varaždin.