Lokalni derbi u Gojancu pratilo je oko 250 gledatelja Foto: FAS

FOTO: Nedeljanec pregazio Plitvicu, pobjeda Novog Marofa, bod Jalžabetu

| 26.3.2017. u 18:56h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U sklopu 19. kola MŽNL Čakovec - Varaždin Nedeljanec je danas slavio u lokalnom derbiju u Gojancu pobijedivši domaću Plitvicu 4:0, pouvrijeme 1:0. Prvi je gol na susretu bio auto gol Daria Horvata u 3. minuti, na nakon toga su golove postigli Dino Novak u 56., Dominik Matučec u 75. i Igor Kučko u prvoj minuti sudačke nadoknade vremena.

Jalžabet je na svom Sportskom centru odigrao 1:1 sa Slobodom iz Slakovca, u susretu na kojem su bila dva kaznena udarca, od kojih domaćin svoj nije iskorostio, a svaka je momčad susret završila s igračem manje. Poveo je Jalžabet već u 8. minuti golom Daria Sakača, a gosti su izjednačili iz kaznenog udarca u 26. minuti a strijelac je bio Ivan Ristonjić.

U 56. minuti nastavka Nenad Hanc nije iskoristio kazneni udarac, točnije promašio je okvir gola, a crvene su kartone dobili igrač Slobode Nino Cvetković u 61. minuti (izgledna pozicija za gol), a kod domaćih vratar Dejan Špicer (prekršaj izvan kaznenog prostora) u 65. minuti.

Novi Marof je pod vodstvom novog trenera Zlatka Kanešića u županijskom derbiju pobijedio Zadrugar 3:1.poluvrijeme 2:1. Gosti su poveli golom Tomislava Hlebeca u 12. minuti, a nakon toga je domaćin golovima Ante Spajića u 22., Sebastijana Štrige u 34. i Marka Šikića u 90. minuti došli do tri boda.