Akcija iz 3. minute utakmice kada je kpetan domaćih Petar Rog svoju momčad doveo u vodstvo Foto: Dražen Novosel

FOTO: Nedeljanec pobijedio Novi Marof u prvom polufinalnom susretu Kupa ŽNS-a

| 10.5.2017. u 19:41h | Objavljeno u Sport

Golovima Petra Roga u 3. minuti i Dominika Matučeca u 71. minuti susreta momčad Nedeljanca je danas na svom terenu, pred oko 200 gledatelja, pobijedila Novi Marof rezultatom 2:0, poluvrijeme 1:0, u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Županijskog nogometnog saveza.

Momčad Novog Marofa mogla je ostvariti i povoljniji rezultat u današnjem susretu da je bila bolja realizacija gostujućih igrača, no bez obzira na pobjedu Nedeljanca 2:0 oba su se trenera Damir Maretić i Zlatko Kanešić nakon utakmice složili da će odluka o finalistu pasti na uzvratnom susretu.

Uzvratni će se susret igrati u Novom Marofu 24. svibnja od 17 sati. U drugom polufinalu Kupa sastat će se Varaždin i Varteks, s time da će prva utakmica biti 17. svibnja u 17 sati u Jalkovcu, a uzvrat će biti 30. svibnja od 17 sati i 30 minuta na stadionu Sloboda.

Ove sezone igrat će se dva finalna susreta, dok je posljednjih desetak godina o pobjedniku županijskog Kupa odlučivao jedan finalni susret koji se igrao na stadionu Varteksa. Termini finalnih susreta, koji će se igrati u lipnju, bit će određeni nakon što će se odigrati polufinalne utakmice.