FOTO Nataša Šustić i Ivan Dračar pobjednici 29. međunarodnog Varaždinskog polumaratona Foto: Krešimir Đurić

FOTO Nataša Šustić i Ivan Dračar pobjednici 29. međunarodnog Varaždinskog polumaratona

| 17.9.2023. u 15:06h | Objavljeno u Sport

Nataša Šustić, članica AK Sljeme iz Zagreba i Ivan Dračar iz HAAK Mladost iz Zagreba pobjednici su 29. Joma Varaždinskog polumaratona, održanog danas u organizaciji Trkačkog kluba Marathon 95 iz Varaždina, sa startom i ciljem na Kapucinskom trgu.

Prošlogodišnja pobjednica Jasmina Ilijaš, članica kluba organizatora, bila je četvrta, a na istom je mjestu utrku kod muških okončao Andrej Hladnik iz AK Varaždin.

Varaždinski polumaraton, koji je okupio rekordnih, gotovo tisuću natjecatelja, ove je godine bio i ekipno i pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u polumaratonu

U utrci građana, na 4,8 kilometara, kod žena prva je bila Rea Godinić iz AK Varaždin, ispred Varaždinke Nike Svetec, članice FIT Zaprešić, dok je kod muških najbolji bio Dino Božić. Na trećem je mjestu natjecanje okončao Josip Mijaković iz AK Varaždin.

Nagrade najboljima uručio je varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj, koji je sudjelovao u utrci građana na 4,8 kilometara.

U utrci vatrogasaca prva su mjesta osvajali Ivana Zeljko i Saša Horvat,a ekipno je najbolji bio VSU Žiškovec, ispred DVD Varaždinbreg i JVP Varaždin.

Nagrade su vatrogascima uručili predsjednik DVD Imbriovec Vladimir Magić i načelnik Općine Jalžabet Rajko Solar.