FOTO: Nastupima u Opatiji i Vukovaru, KK Ivanec se okitio s 11 medalja Foto: KK Ivanec

FOTO: Nastupima u Opatiji i Vukovaru, KK Ivanec se okitio s 11 medalja

| 24.4.2018. u 11:58h | Objavljeno u Sport

Proteklog vikenda su mladi natjecatelji Karate kluba Ivanec nastupili na dva turnira. Prvi se održao u subotu u Vukovaru, a drugi u nedjelju u Opatiji. U Vukovaru su se okitili sa sedam medalja, dok su u Opatiji osvojili četiri.

Na Kupu Vukovara, nastupilo je 317 natjecatelja iz 30 kluba iz 4 države. Luka Petak je nastupio u katama u dvije kategorije te je osvojio dvije srebrne medalje. U borbama, zlatnu medalju osvojila je Ema Šešet u kategoriji mlađe kadetkinje -40 kg, Noa Šešet nastupio je u kategoriji mlađih učenika -34 kg i u kategoriji učenika -34 kg te je osvojio dvije srebrne medalje. U istim kategorijama nastupio je i Erik Đula koji je osvojio dvije brončane medalje.

Na međunarodnom karate turniru Opatija kupu, nastupilo je 383 natjecatelja iz 48 kluba iz 4 države. Ela Colarić osvojila je brončanu medalju u kategoriji učenice borbe -44 kg. U kategoriji mlađe kadetkinje borbe +55 kg, brončane medalje osvojile su Karla Bahun i Melani Magdić. Brončanu medalju je također osvojila i Petra Brlečić u kategoriji mlađe seniorke otvorena kategorija.