FOTO Nastavljena suradnja NK Varaždin i prošlogodišnjeg sponzora Foto: Dražen Novosel

FOTO Nastavljena suradnja NK Varaždin i prošlogodišnjeg sponzora

| 6.7.2023. u 12:12h | Objavljeno u Sport

Nogometni klub Varaždin će i u novoj sezoni imati poslovnu suradnju s Germaniom. Potvrđeno je to današnjim potpisivanjem ugovora o suradnji.

U ime Germanije, ugovor je potpisala direktorica marektinga Jasmina Batarilo-Ćerdić.

- Željela bih zahvaliti predsjedniku Vitezu i Nogometnom klubu Varaždin na vrlo uspješnoj suradnji koju smo ostvarili protekle godine i čestitati na ostvarenim rezultatima. S ponosom mogu reći da ćemo nastaviti suradnju na još jednu godinu. NK Varaždin će nositi oznake Germanie na dresu, a suranju smo malo proširili što se tiče oglašavanja na samom terenu i nadamo se da će rezultati i ove godine biti uspješni, barem kao prošla sezona,ako ne i još bolji. Zajedno ćemo se svi potruditi da idemo u tom smjeru - rekla je prilikom potpisivanja ugovora Jasmina Batarilo Ćerdić.

U ime NK Varaždin ugovor je potpisao predsjednik kluba Dražen Vitez.

- Zahvalio bih ekipi Germanije na potpori koju smo imali prošle sezone, a ostvareni rezultat zajednički je uspjeh. Vjerujem da ćemo biti onakvi kakvi smo bili prošle sezone,čak možda i bolji. Nadam se da ćemo u novoj sezoni također biti konkurentni u prvoj ligi i da ćemo zahvaljući potpori Germanije polučit dobar rezultat, ne samo seniorska momčad jer pomoć ide i našoj nogometnoj akademiji, mlađim uzrastima, koji se također nadmeću u tri ranga Prve HNL u svojim kategorijama i postižu dobre rezultate. Vjerujem da će suradnja s Germanijom biti uspješna i ove godine i da ćemo se svi veseliti dobrim rezultatima i uspjesima naše prve momčadi i ekipama iz naše akademije - rekao je Vitez.

Galerija slika