FOTO Mladost (VT) vodila 1:0 i 2:1 u Tužnom, ali je domaćin na kraju ipak slavio Foto: Martin Novosel

FOTO Mladost (VT) vodila 1:0 i 2:1 u Tužnom, ali je domaćin na kraju ipak slavio

vv | 30.3.2024. u 18:56h | Objavljeno u Sport

U Tužnom se danas odigrao zanimljiv susret 18. kola Prve ŽNL između Slobode (T) i Mladosti (VT) u kojem se domaćin morao dva puta vraćati iz rezultatakog deficita. Mladost (VT) je povela pogotkom Darija Sakača u 25. minuti, domaćin je poravnao rezultat pogotkom Dina Poplatnika u 30. minuti susreta (KU), Mladost (VT) je ponovno povela pogotkom Andrije Potrebice u 36. minuti, dok je Sloboda (T) ponovno poravnala rezultat pogotkom Vedrana Škvarića u 55. minuti susreta, a domaćin je do konačne pobjede došao u 71. minuti utakmice pogotkom Leona Slunjskog.

Puno manje rezultatske drame je bilo u utakmici Zelengaja i Drave-Ajaxa u kojem je Drava- Ajax na gostovanju u Donjem Kućanu slavila sa 2:0. Dražen Vukina je prvo zabio za 1:0 vodstvo u 22. minuti susreta, dok je konačnih 2:0 postavio Marko Šantor u 64. minuti susreta.

Dvoboj između imenjaka Plitvice iz Selnika i Plitvice iz Gojanca u Selniku, pripao je gostima iz Gojanca koji su slavili sa 1:0. Jedini pogodak je pao u drugom poluvremenu, kada je mrežu domaćina zatresao Valentino Brezovec u 74. minuti susreta.

NEDJELJA - 31.03.2024. u 16:30 h:
SIGETEC: Mladost (S) - Beretinec
HRASTOVSKO: Zadrugar - Čevo
TRNOVEC: Trnje - Mladost (VŽ)