FOTO Mladost (VT) pobjedom vratila prvo mjesto, Podravac (Sv) osvojio prve bodove sezone Foto: Martin Novosel

FOTO Mladost (VT) pobjedom vratila prvo mjesto, Podravac (Sv) osvojio prve bodove sezone

| 3.10.2021. u 19:11h | Objavljeno u Sport

U današnjim susretima 6. kola Druge ŽNL, Mladost (VT) je slavila na gostovanju kod Podravca Kitra s 3:1 i vratila prvo mjesto na tablici koje je držao Lunjkovec koji je poražen na gostovanju kod Nove Vesi s 3:1.

Igor Beštek je za Mladost (VT) zabio prva dva gola na susretu. Prvi je zabio u 17., a drugi u 26. minuti susreta, dok je Nino Leš u 70. minuti zabio za 3:0. Domaćini su zabili počasni gol u 88. minuti, a strijelac je bio Mario Gizdavec.

Zadnja momčad lige uoči ovog kola, Podravac iz Svibovca je bila jedna od dvije momčadi u ligi bez ijednog osvojenog boda u dosadašnjih pet kola, ali to su promijenili pobjedom protiv Novakovca kojeg su svladali s visokih 6:0. Dvostruki strijelac za Podravac (SV) je bio Dino Klarić u 63. i 73. minuti susreta, dok su po jedan gol za pobjedničku momčad zabili Leon Vuković u 2., Mihael Matučec u 9., Marko Liber u 34. i Admir Pezer u 40. minuti susreta.

U ostalim susretima, Radnički je slavio protiv Lepoglave 2:1, Razvitak je bio s 2:0 bolji od Orača, dok je Mladost (Š) bila bolja od Poleta (M) sa 4:1.