FOTO Mladost (Š) remizirala s Poletom (M), Podravcu Kitru najveća pobjeda dana Foto: Martin Novosel

FOTO Mladost (Š) remizirala s Poletom (M), Podravcu Kitru najveća pobjeda dana

| 4.7.2021. u 21:26h | Objavljeno u Sport

U današnja šest susreta predzadnjeg kola Druge ŽNL, najvišu pobjedu ostvario je Podravac Kitro na gostovanju kod Novakovca 4:0.

Prednost 1:0 je u 26. minuti susreta donio autogolom domaći Davor Gregurić, dok je preostala tri gola zabio Matija Zelenc u 40., 61. i 79. minuti susreta. Podravac Kitro je susret završio sa samo 10 igrača jer je Tin Petak u 74. minuti zaradio izravni crveni karton nakon što je laktom udario protivničkog igrača kojemu je uzvratio za prekršaj kojeg je napravio na njemu. 

Zadrugar je na gostovanju kod Klenovnika slavio s 3:0. Dva gola je zabio Bojan Vručina u 57. i 85. minuti susreta, dok je gol za 2:0 zabio Patrik Mraz u 59. minuti susreta i koji je morao u 65. minuti susreta napustiti igru jer je u jednom trenutku utakmice pao nezgodno na desnu ruku koja mu je naotekla, dok je domaći sastav prisilno morao mijenjati Vladu Martića u 80. minuti susreta zbog mučnine i vrtoglavice.

Radnički je također slavio na gostovanju identičnim rezultatom 3:0 kod Lepoglave. Golove za gostujući sastav su zabili Goran Jagić u 23., Goran Kare u 67. i Denis Vuković u 77. minuti susreta.

U Šemovcu je domaća Mladost (Š) odigrala neodlučeno 1:1 s Poletom (M). Dino Foder je domaćinima donio vodstvo pogotkom u 41. minuti susreta, dok je konačnih 1:1 postavio Bruno Blažin u 80. minuti susreta.

U ostalim susretima, Rudar 47 i Mladost (VT) su također remizirali 1:1, dok je Nova Ves slavila na domaćem terenu protiv Razvitka s 3:1.