FOTO Mladost (M) uzela tri boda u Vidovcu, Nedeljanec do sigurnog slavlja u Turčinu Foto: Martin Novosel

FOTO Mladost (M) uzela tri boda u Vidovcu, Nedeljanec do sigurnog slavlja u Turčinu

VV | 3.9.2023. u 20:02h | Objavljeno u Sport

U današnja tri susreta 3. kola Elitne lige, Mladost (M) je pobijedila Budućnost na njihovom terenu u Vidovcu golovima u drugom poluvremenu, susret je završio sa 2:1 u korist Mladosti (M).

Jurica Prašnjak je zabio za prednost Mladosti (M) u 55. minuti, a na 2:0 je povisio Marko Kovačić pogotkom u 80. minuti, Budućnost se ipak uspjela vratiti nedugo nakon toga pogotkom Karla Štrige u 83. minuti susreta, ali više od toga nisu mogli.

Bednja je također imala dosta problema na domaćem terenu protiv Novog Marofa i slavili su s minimalnih 1:0. Gol vrijedan pobjede i tri boda zabio je Ante Kulji u 64. minuti susreta.

I dok su Mladost (M) i Bednja morali se oznojiti za svoje pobjede, Nedeljanec je na gostovanju kod Dubravke-Zagorca relativno lakše stigla do slavlja, pobijedila je sa 4:1. Petar Rog je zabio za 1:0 prednost Nedeljanca u 13. minuti, na 2:0 je povisio Ivano Sirovec u 25. minuti susreta, na 3:0 je povisio Edo Žganec u 42. minuti, dok je domaćin ipak smanjio prednost Nedeljanca pogotkom Nikole Pernara u 68. minuti, a konačnih 4:1 postavio je Petar Rog svojim drugim golom u prvoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena (90+1).