FOTO "Kokice" se na posljednjem druženju ove sezone oprostile od trenera Vladimira Canjuge

| 13.6.2021. u 10:29h | Objavljeno u Sport

U petak se u večernjim satima u prostorima varaždinske Arene održalo tradicionalno druženje igračica i uprave Koke nakon još jedne rukometne sezone, u kojoj su završili na petom mjestu Prve HRL za žene.

Ovo je ujedno bilo i posljednje druženje za par igračica Koke jer Katarina Mrazović i Gabrijela Bešen su pronašle nove klubove u kojima će nastupati od sljedeće sezone, dok se Koka posebno oprostila od trenera Vladimira Canjuge koji odlazi iz varaždinskog prvoligaša nakon odrađenih šest sezona.

- Prije šest godina sam stigao u klub, ali samo pod uvjet da dovodemo igračice na određenim pozicijama, ako želimo biti u vrhu lige. Tada smo bili peti. Ove sezone smo bili peti isto što je odličan rezultat uz sve probleme koje smo imali. Druga i treća sezona su bile fantastične, bili smo treći, igrali smo polufinale Kupa, igrali smo europsko natjecanje, od šest godina, pet puta smo bili najbolja ekipa godine u izboru grada Varaždina. Sve to smo ostvarili zahvaljujući vama jer ste me trpili takvoga i prostoga i bezobraznoga. Ko Kafka, jedan sam na treningu, drugačiji na utakmici kada doživim preobražaj, ali sam dao cijeloga seba za ovaj klub i klub je meni puno dao - rekao je Canjuga.

- Činjenica je da smo imali velike oscilacije ove godine. Malo uspona, više padova. I teško smo spajali dobre igre. Sve je to poremetila covid kriza i ljudi su se teško na to navikli i fizički i psihički. Teško je to bilo sve organizirati i održati motivirajuće okruženje, ali suštinski, došli smo do petog mjesta. Da je bilo malo više sreće, mogli smo biti i četvrti, ali ne volim govoriti o sreći već više volim da je to rezultat rada. Hvala svima koji su ove dvije sezone s nama igrali i radili. Nadam se da ćemo u novoj sezoni igrati utakmice u normalnom tempu - rekao je Neven Maruševec, predsjednik Koke.