FOTO Koka počela pripreme za novu sezonu, stigle tri nove igračice Foto: Martin Novosel

FOTO Koka počela pripreme za novu sezonu, stigle tri nove igračice

| 28.7.2022. u 09:22h | Objavljeno u Sport

U srijedu, 27. srpnja, u Areni Varaždin okupilo se 14 igračice ŽRK Koke koje su se počele pripremati za novu sezonu Prvoj HRL za žene.

Koka će u iduću sezonu krenuti s najmlađom ekipom do sada s obzirom da su prošle sezone ekipu napustile Suzana Furjan, Ines Domjan, Tea Jalušić (igračka mirovina), Ena Car, Lara Židek, Lucija Zeba, Doris Hren, Lena Ljubić, sve redom iskusne igračice.

I iako je seniorska ekipa znatno osiromašena od prošle sezone, ove sezone će biti fokus na razvijanju mladih igračica dok je ekipa ipak dobila nekoliko pojačanja, iako su sve redom mlade igračice.

U redove varaždinskog sastava su stigle Ines Pifar (lijevi vanjski) rodom iz Slavonskog Broda, a prošle sezone je igrala u ŽRK Bjelovaru, Ira Resman (pivot) koja je igrala u ŽRK Zrinski te Petra Lovrenčević (golman) koja je prošle sezone igrala u Trešnjevci. 

Uz njih troje, klub je još pojačala i Lana Strugar (desno krilo) te Martina Krajpl (desni vanjski) koje nisu bile prisutne na prvom okupljanja, a s prvog okupljanja su još izostale i Nera Kuzminski, Sara Šopar te Lara Perić, ali će se do kraja tjedna priključiti preostali dio ekipe.

Pripreme za Koku su počele nešto ranije ove sezone, s obzirom da će sezona početi nešto ranije nego inače, a prvi pripremni susret igrat će se 10. kolovoza protiv Dugog Sela 55 u Dugom Selu.