Agresivnom obranom u 2. poluvremenu, Dalmatinka je Koki "ukrala" bod Foto: Martin Novosel

FOTO Koka na poluvremenu vodila 21:13, ali na kraju spašavala bod

| 31.10.2020. u 20:03h | Objavljeno u Sport

Na žalost, rukometašice Koke i dalje muku muče s održavanjem iste razine igre u svih 60 minuta. U prethodnim susretima je problematično bilo prvo poluvrijeme, ovaj puta se pad igre dogodio u drugom poluvremenu. Susret protiv Dalmatinke završio je rezultatom 30:30.

U današnjem susretu 5. kola Prve HRL za žene, Koka je jako dobro krenula u utakmici protiv Dalmatinke, a prvo poluvrijeme je to zorno pokazalo uvjerljivim vodstvom 21:13 varaždinskih rukometašica. Na žalost, gosti iz Ploča su se tada počeli braniti s 5-1 obranom na koju kokice nisu znale odgovoriti pa je Dalmatinka serijom 16:6 pet minuta prije kraja utakmice povela s 29:27. Srećom, Koka je uspjela izjednačiti i to golom Suzane Furjan, pet sekundi prije kraja susreta.

Katarina Mrazović je predvodila strijelkinje Koke s osam golova, pratila ju je Lena Ljubić sa sedam, Ines Domjan je zabila šest, Suzana Furjan pet, a Tea Jalušić četiri gola. Sljedećeg tjedna, Koka igra u srijedu protiv Osijeka u 18 sati na gostovanju, a susret koji se trabao igrati za vikend na domaćem terenu protiv Splita 2010 je odgođen zbog slučaja zaraze koronavirusom u ekipi Splita.