FOTO Koka na kraju ostala kratka, Bjelovar slavio u Varaždinu Foto: Martin Novosel

FOTO Koka na kraju ostala kratka, Bjelovar slavio u Varaždinu

| 12.2.2023. u 18:51h | Objavljeno u Sport

Koka je u Areni Varaždin u sklopu 14. kola Prve HRL za žene ugostila petoplasiranu ekipu Bjelovara i tražila je nastavak dobrih rezultata nanizavši u pet susreta četiri pobjeda i jedan remi, ali je Bjelovar zaustavio taj niz pobijedivši sa 35:33.

Bjelovar je bolje ušao u susret te je do 20 minute vodio sa 15:10, ali je Koka u posljednjih 10 minuta prvog poluvremena uspješno poravnala rezultat na 16:16. Početkom drugog poluvremena vodila se izjednačena bitka te se igralo gol po gol, ali Bjelovar od 46. do 50. minute radi 4-0 seriju kojom su stvorili vodstvo od 30:26. Koka se ne predaje i u 58. minuti zaostaje za Bjelovarom za svega jedan gol (33:32), ali na kraju je ponestalo snage i koncentracije za nešto više od poraza.

Ines Pifar je bila najbolja strijelkinja u porazu Koke sa 12 golova, Martina Krajpl je zabila osam golova, Lara Perić je zabila pet, Lana Strugar i Lucija Jandrašić tri, dok je Sara Rogina zabila dva. Najbolja u redovima Bjelovara je bila Lea Vukojević sa 10, dok je Rea Jelenović zabila osam golova za Bjelovar.

Sjedeće kolo, Koka ide u Zagreb odigrati susret 15. kola protiv Lokomotive, a nedugo nakon toga, Koka će igrati utakmicu osmine finala Kupa protiv Rudara također na gostujućem terenu.