FOTO Kitro Varaždin upisao 13. pobjedu sezone i nadomak su osiguravanja playoffa

VV | 19.3.2022. u 20:43h | Objavljeno u Sport

Kitro Varaždin je danas na domaćem terenu u sklopu 20. kola Superlige upisao novu 13. pobjedu sezone. Slavili su protiv Siska s 3:0 za samo 63. minute igre.

Utakmica je bila čitav susret jednosmjerna. Prva dva seta su osvojena s 25:17, dok je posljednji treći set jedini imao kakvu-takvu neizvjesnost, ali je i on osvojen s 25:22.

Ovom pobjedom, Kitro Varaždin je ostao četvrti s 13 pobjeda i šest poraza te 39 bodova, a prvi konkurenti Split na petom mjestu ima 12 pobjeda i devet poraza te dva susret više s 35 bodova, dok Centrometal na šestom mjestu ima 12 pobjeda i osam poraza, s utakmicom više i 34 bodova.

Kitro Varaždinu bi do kraja sezone bila potrebna još samo jedna pobjeda u tri preostala susreta da i teoretski osiguraju svoje mjesto u playoffu na četvrtom mjestu.

U sljedećem tjednu, Kitro Varaždin igra dva susreta na gostovanju. Prvo u srijedu gostuju kod Mladosti u odgođenom 19. kolu prvenstva, a za vikend putuju u Rijeku na gostovanje kod istoimenog domaćina u sklopu 21. kola Superlige.