Baza ekipe ostala je kao i prošle sezone Foto: Dražen Novosel

FOTO: I Dabrovi počeli s priprema za novu sezonu

| 2.8.2018. u 16:48h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

S pripremama za novu sezonu jučer su, s prvim treningom u dvorani na Dravi, počeli igrači GRK Varaždina 1930. Na treninzima je 25 igrača, a u odnosu na prošlu sezonu momčad su napustili vratar Špikić, te igrači Zobec, Marić, Stojanović i Černeka. U klubu su ostali vratari Črnila i Meštrić te igrači Vidaček, Glavaš,Kaštelan, Levak, Novak, Vrdoljak i Špruk.

- Baza ekipe je ostala ista, a tim je igračima priključeno 13 bivših kadeta, sada osamnaestogodišnjaka, koji su lani su osvojili kadetsku ligu sa Zagrebom i od tih igrača se puno očekuje. Napustili su nas igrači kojima se klub zahvalio, jer smatramo da možemo kvalitetno i bez njih. Jedini igrač kojeg smo htjeli zadržati bio je Jadranko Stojanović, ali je on pronašao angažman u Austriji, gdje je potpisao sjajan ugovor. Najveće su promjene na poziciji kružnog napadača, što ćemo kvalitetno pojačati. Novi igrač je dvadesetjednogodišnji, dva metra visok Marko Pedić, koji je posljedne igrao za Medveščak, a drugi pivot je u dolasku, s time da ne mogu reći njegovo ime, ali riječ je također o odličnom igraču- rekao je dopredsjednik GRK Varaždina 1930 Alen Milak.

Trener momčadi je Sinša Radujković, a njegovi pomoćnici su tehniko Vladimir Malner i trener golmana Mario Posarić, dok će brigu o fizičkoj pripremi voditi Miljenko Vidović, koji je već radio u klubu tijekom prve i druge sezone GRK Varaždin 1930.

- Igrat ćemo u Kupu EHF-a protiv rumunjske Steaue, koja ima jake, iskusne igrače, skuplju momčad, ali idemo igrati bez imperativa. U domaćim natjecanjima cilj je borba za prvo mjesto u Premijer ligi, plasman u Ligu za prvaka, odlazak na Final four Kupa te pokušati ponovno izboriti Europu - zaključio je Milak.

GRK_1.jpg

GRK_2.jpg

GRK_3.jpg

GRK_4.jpg

GRK_5.jpg