Grafičar je večeras pred svojim navijačima očekivano svladao Ivančicu

FOTO: Grafičar u županijskom derbiju očekivano bolji od Ivančice

| 10.12.2016. u 21:11h | Objavljeno u Sport

U susretu 9. kola A2 košarkaške lige Sjever večeras je u Ludbregu, u županijskom derbiju, momčad Grafičara očekivano pobijedila Ivančicu 101:64.

- Nisam zadovoljan načinom na koji smo ušli u utakmicu, malo smo preopušteno ušli u susret. Ivančicaje do ove utakmice imala skor od dvije pobjede i šest poraza, međutim, neke su utakmice izgubili tijesno i mislim da vrijede puno više. Imaju u svojim redovima nekoliko zanimljivih igrača, a moji su ih igrači malo podcijenili, a Ivančica je stvarno dobro ušla i vodila je na početku. Poslije smo se konsolidirali, no bio sam nezadovoljan našim ulaskom u susret, jer takve utakmice moramo riješiti puno prije - komentirao je trener Grafičara Velimir Mudri.

 

- Zaslužena pobjeda favorita jednostavno su toliko i bolji od nas. možda smo mogli završiti s manjom razlikom, da smo bili kompletni, ali opet smo iskorstili priliku da juniori igraju što više, što nam j bio cilj. Realan rezultat s obzirom na kvalitetu ekipa. Dok smo imali snage u prvom poluvremenu bilo je 52.41, a u trećoj ćetvrtini su se odlijepili na dvadesetak koševa razlike i tu su prednost držali do kraja - rekao je trener Ivančice Zlatko Manjerović.

Galerija slika