Večerašnji je susret četvrto ovosezonsko nadmetanje Varaždina i Slaven Belupa, u dosadašnja tri nije bilo pobjednika Foto: Krešimir Đurić

FOTO Golom Drožđeka iz kaznenog udarca Varaždin pobijedio Slaven Belupo

| 4.7.2020. u 22:45h | Objavljeno u Sport

Kraj utakmice Varaždin je pobijedio Slaven Belupo golom Domagoja Drožđeka iz kaznenog udarca i ovom pobjedom pobjegao devetoj Istri 1961 na 6 bodova razlike.

Igrat će se tri minute sudačke nadoknade vremena.

U 85. minuti opomenut je Bruno Goda.

U 81. minuti izmjena kod Varaždina, umjesto teklića ušao je Kolarić.

GOOOOOOL Drožđek iz kaznenog udarca u 80. minuti dovodi Varaždin u vodstvo od 1:0, udarcem po sredini gola.

U 79. minuti kazneni udarac za Varaždin Šego srušio Petkovića u kaznenom prostoru. Sudac je bez razmišljanja pokazao na bijelu točku, a Šegi opomenu.

U 78. minuti opomenut je Nemanja Glavčić.

U 76. minuti dvije izmjene kod gostiju umjesto Krstanovića i Lime u igri su Šego i Etoundi.

U 75. minuti opomenut je Bogojević jer je pokušao simulirati kazneni udarac.

U 73. minuti opomena Vinku Petkoviću.

U 66. minuti brza akcija Varaždina, Petkovič je u lijevoj strani odigrao za Drožđeka, no udarac nije bio opasan po gol Ježine.

U 65. minuti izmjena kod gostiju umjesto Bačelić Grgića ušao je Brković.

U 64. minuti opomenut je Nikola Tkalčić.

U 60. minuti nakon ubačaja u kazneni prostor Varaždina s lijeve strane glavom je pred golom pucao Lima iznad grede gola Nevistića.

U 58. minuti opomenut je Đurasek.

U 56. minuti udarac Đuraseka po zemlji s oko 25 metara lijevo iskosa,lak plijen za Ježinu.

U 51. minuti lijepa akcija Varaždina, Obregon je u kaznenom prostoru gostiju odigrao loptu za Petkovića, koji je pucao po zemlji, ali je vratar Ježina nogom obranio loptu.

U 48. minuti sjajna akcija Đuraseka koji je povukao loptu sa sredine terena, odigrao pred golom za Petkovića, a ovaj u drugom pokušaju pucao zamalo pored gola Slaven Belupa.

Na početku drugog poluvremena izmjena u varaždinskoj momčadi, u svlačionici je ostao Posavec, a na terenu je Petković.

Minuta sudačke nadokande vremena. Kraj prvog dijela koji je završio bez golova. Varaždin je bio aktivniji i opasniji, ali mreže su mirovale. U Zagrebu Lokomotiva vodi protiv Intera 1:0.

U 45. minuti nakon dobre akcije Varaždina lopta je u kijevoj strani kazneng prostora ostavljena na udarac Mamiću, koji je s oko 14 metara pucao jako ali preko gola.

U 44. minuti akcija Varaždina po desmoj strani, Posavec je dodao za teklića a ovaj s oko 20 metara puca preko gola.

U 41. minuti opomenut je Bačelić Grgić.

U 35. minuti Obregon je uzeo loptu vrataru Ježini, koja m je bila vraćena u kazneni prostor od njegovih igrača, pa je nije smio loviti, te poslužio Teklića a ovaj ju je produljio za Drožđeka, no nije bilo opasnosti po gol Slaven Belupa.

U 29. minuti izmjena kod Slaven Belupa igru je napustio Zirdum, a ušao Lima.

U 26. minuti napad Varaždina po lijevoj strani, lopta je došla do Drožđeka, koji se oslobodio pratnje i snažno pucao s lijeve strane kaznenog prostora pored lijeve vratnice gola Ježine.

U tijeku je 22. minuti igra se otvoreno s obje strane, a u ovom trenutku je prekid zbog dva igrača koja leže na terenu.

Prošlo je 15 minuta igre za sada bez opasnosti po golmane.

U 21 sat i 4 minute na Gradskom stadionu u Varaždinu počeo je susret 33. kola HT Prve lige između Varaždina i Slaven Belupa. Uoči ove utakmice u Puli su Istra 1961 i Gorica odigrali 2:2, a u terminu varaždinskog susreta igra se i utakmica u Zagrebu između Lokomotive i Intera.

Varaždin je utakmicu počeo u sastavu: Nevistić, Mamić, Drožđek,Posavec, Senić, Obregon, Đurasek,Rodin, Stolnik, Tkalčić i Teklić. Momčad Slaven Belupa utakmicu je počela u sastavu: Ježina, Zirdum, Božić, Goda,Bačelić Grgić, Glavčić, Paracki, Lulić,Bogojević, Jeffren i Krstanović.

Sudac je Goran Pečarić iz Zagreba. Varaždin u plavim, a Slaven Belupo u bijelim garniturama dresova.

Galerija slika