FOTO Elitna liga: Remi Poleta (T) i Novog Marofa, minuta šutnje za poginulog Alena i Gorana Foto: Martin Novosel

FOTO Elitna liga: Remi Poleta (T) i Novog Marofa, minuta šutnje za poginulog Alena i Gorana

vv | 13.4.2024. u 18:45h | Objavljeno u Sport

Danas su odigrana tri susreta 20. kola Elitne lige, a najzanimljiviji susret se trebao odigrati u Tuhovcu gdje se igrao derbi susret s vrha tablice, ali su Polet (T) i Novi Marof odigrali remi bez golova. Uoči starta utakmice, održala se minuta šutnje u čast Alenu i Goranu Mikulčiću, nekadašnjim igračima Poleta (T) koji su u četvrtak, 11. travnja, tragično preminuli u prometnoj nesreći. 

U preostala dva susreta, Dubravka-Zagorac je neočekivano slavila na gostovanju kod Ivančice sa 3:2, dok je Razvitak na domaćem terenu svladao Polet iz Cestice s minimalnih 1:0.

Dubravki-Zagorac je prednost od 1:0 donio Noa Stančić u 43. minuti, na 2:0 je povisio Matko Cepanec u 47. minuti, Gabriel Pavlina je smanjio prednost gostiju na 2:1 u 66. minuti dok je Roberto Bregović pogotkom u 74. minuti izjednačio rezultat na 2:2, ali je gostima pobjedu u 5. minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena donio Leon Čurila.

Razvitak je svladao Polet (C) pogotkom Luke Vađunca u 10. minuti utakmice. Polet (C) je utakmicu završio s igračem manje jer je Filip Borak u trećoj minuti sudačke nadoknade (90+3) drugog poluvremena vrijeđao i psovao glavnog suca za što je dobio izravni crveni karton.

NEDJELJA - 14. 4. 2024. u 16:30 sati:
NK Budućnost (V) - NK Jalžabet
NK Mladost Margečan - ŠNK Nedeljanec
Slobodan ovo kolo: Bednja