FOTO Elitna liga: Mladost (M) slavila protiv Poleta (C), Tomislav Medved junak Nedeljanca Foto: Martin Novosel

FOTO Elitna liga: Mladost (M) slavila protiv Poleta (C), Tomislav Medved junak Nedeljanca

vv | 8.10.2023. u 19:00h | Objavljeno u Sport

Mladost (M) je u sklopu današnjeg 8. kola Elitne lige kod kuće dočekala Polet (C) i slavila 2:1 u samoj završnici pogotkom iz kaznenog udarca. Domaćin je poveo autogolom Luke Domjana u 31. minuti susreta, gosti su uspjeli izjednačiti u 81. minuti pogotkom Marka Vidrača, ali je slavlje bilo kratkog vijeka jer je domaćinu dosuđen kazneni udarac kojeg je u 86. minuti realizirao Marko Kovačić. 

Uzbudljiv susret odigrao se u Vidovcu gdje je Dubravka-Zagorac na gostovanju kod Budućnosti slavila sa uskih 4:3. Dubravka-Zagorac je povela 1:0 pogotkom Noe Stančića u 16. minuti, na 1:1 je izjednačio Dario Presečki zabivši gol u 30. minuti, Dubravka-Zagorac ponovno vodi 2:1 autogolom Jurice Cafuka u 36. minuti, domaćin ponovno izjednačuje pogotkom Damira Martinčevića u 68. minuti, a gosti nakon toga zabijaju za prednost 3:2 i 4:2 pogotcima Luke Kaniškog u 76. minuti i Noe Stančića u 78. minuti, dok je konačnih 4:3 postavio Ivan Tomiša u 89. minuti susreta.

Nedeljanec je gostovao kod Poleta (T) u derbi susretu kola i ostvario minimalnu 1:0 pobjedu. Jedini pogodak vrijedan tri boda pao je u samoj završnici susreta, u 89. minuti, a strijelac za Nedeljanec je bio Tomislav Medved.

Novi Marof je bio slobodan ovo kolo.