FOTO Ekipa Tip Topa osvojila Kup Pikado saveza Varaždinske regije

| 23.5.2022. u 18:15h | Objavljeno u Sport

Održana je završnica Kupa Pikado saveza Varaždinske regije. Za organizaciju „final foura“ pobrinula se ekipa Pikado kluba Barfly, a ekipe koje su izborile nastup na završnici su Tip Top, Črleni Lajbek, Ivanečki pikado klub i Stari Mlin.

U prvim susretima u borbi za finale između Tip Topa i Starog Mlina pobjedu ukupnim rezultatom 2-0 ostvarila je ekipa Tip Topa. U drugom susretu između Ivanečkog pikado kluba i Črlenog Lajbeka bolja je bila ekipa iz Ivanca ukupnim rezultatom 2-0.

U uzbudljivom finalu između Tip Topa i Ivanečkog pikado kluba prevladavala je dobra igra i atmosfera, ali su više mirnoće u završnicama imali dečki iz Top Topa te sasvim zasluženo osvojili kup.

Tip Top je ovom pobjedom osvojio trostruku krunu, jer su prije završnice kupa osvojili ligaško prvenstvo, te natjecanje u klasičnom pikadu, a ovom pobjedom očekuje ih nastup na završnici kupa Hrvatske koje se održava 28.05 u Kaštel Starom.

U borbi za treće mjesto između Starog Mlina i Črlenog Lajbeka nakon neizvjesnog rezultata 2-2, pobjedu je u majstorici osigurala ekipa Starog Mlina te zasluženo osvojila treće mjesto.

Galerija slika