FOTO Ekipa iz Međimurja pobjednik je 9. Otvorenog i 6. memorijalnog turnira u odbojci na pijesku u Ivancu

| 5.8.2021. u 08:00h | Objavljeno u Sport

Odbojkaška ekipa Pimpy iz Međimurja pobjednik je 9. Otvorenog i 6. memorijalnog turnira u odbojci na pijesku u konkurenciji 11 ekipa koji je proteklog vikenda odigran u spomen poginulim braniteljima s područja grada Ivanca i to Romana Ribića i Željka Putara Grdaka.

Prvak turnira je u finalnoj utakmici, odigranoj po teškim uvjetima i kiši na terenima igrališta odbojke na pijesku u sklopu Tenis centra Ivanec, pobijedio ekipu Nitro Varaždin sa 2:1 u setovima.

U utakmici za treće mjesto ekipa Anti odbojka, kombinacija igrača Lepoglava, Ivanec i Poljanec, pobijedila je Žmok Zagreb sa 2:1 u setovima.

Dan ranije odigran je turnir mlađih kategorija na kojem je nastupilo 6 parova godišta 2008. i mlađeg i 10 parova , godište igračica 2010. i mlađe.

Prvo mjesto u kategoriji 2008. godišta osvojile su Nika Marković i Nika Matuza, druge su bile Paula Friščić i Eva Levanić, dok su treće mjesto osvojile Franka Posavec Hladin i Lea Grudenić.

U kategoriji igračica 2010. godišta najbolje su bile Nives Hrgar i Lu Miklavžić, druge su bile Ema Ernoić i Elena Gašparić, a treće Tara Pavlina i Paula Pintarić.

Prvoplasirane tri ekipe primile su medalje koje su im uručili Vladimir Grudenić, predsjednik Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec i Ivan Hrg, član Izvršnog odbora Kluba i trener.

Uz medalje, prvoplasirane tri seniorske ekipe primile su i financijsku nagradu od uplate kotizacije. Organizator ovog turnira bili su Ženski odbojkaški klub Ivanec i Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata , ogranak Ivanec.