FOTO: Dubravka-Zagorac slavila u derbiju kod Ivančice 2:1 te uzela naslov prvaka Foto: Martin Novosel

FOTO: Dubravka-Zagorac slavila u derbiju kod Ivančice 2:1 te uzela naslov prvaka

| 17.6.2018. u 21:11h | Objavljeno u Sport

Danas se u Ivancu odigrala odlučujuća utakmica za prvaka Prve ŽNL, u posljednjem 26. kolu, između Ivančice i Dubravke-Zagorac. Pobjedila je Dubravka-Zagorac s 2:1.

Odmah u prvoj minuti susreta, gosti su poveli golom Davora Toplaka, a u prvoj minuti drugog poluvremena je izjednačila Ivančica pogotkom kapetana Tomislava Jagića, dok je pobjedu u 61. minuti ekipi iz Turčina te naslov prvaka donio Toplak svojim drugim pogotkom na susretu. Bila je to utakmica visokih tenzija te je u 90. minuti došlo do naguravanja igrača obje momčadi gdje su Davor Toplak iz Dubravke-Z. i Leon Gregur iz Ivančice dobili izravne crvene kartone.

U ostalim susretima, Lepoglava je ostvarila najvišu pobjedu sezone protiv Rudara 47 sa 6:0, Obreš je bio bolji od Zadrugara sa 4:1, Podravac Kitro je svladao Mladost (M) sa 2:1, Drava (SĐ) je za dlaku bila bolja od Poleta (C) sa 4:3, Polet (T) je uvjerljivo slavio na gostovanju kod Budućnosti 4:0, dok je Plitvica (S) također bila bolja na gostovanju kod Mladosti (Š) sa 1:0.