FOTO Domaćini osvojili svega jedan bod, Polet (T) slavio protiv Mladosti (M) Foto: Martin Novosel

FOTO Domaćini osvojili svega jedan bod, Polet (T) slavio protiv Mladosti (M)

| 18.9.2022. u 20:23h | Objavljeno u Sport

U današnja četiri susreta Elitne lige, samo jedan domaćin nije ostao praznih ruku i to je bila Plitvica (G) koja je remizirala protiv Budućnosti sa 2:2.

Budućnost je mogla uzeti i sva tri boda s obzirom da su u prvih 18. minuti vodili već s 2:0 golovima Renana Souze de Oliveire u 2. i Gabriela Lucce Ferreira de Souse u 18. minuti. Plitvica (G) je smanjila prednost putem Borne Horvata u 25. minuti, a domaćinima je vrijedan bod na kraju donio Valentino Brezovec koji je zabio u 5. minuti sudačke nadoknade.

Ostali domaćini su ostali praznih ruku, a najveći poraz na domaćem terenu doživio je Polet iz Cestice koji je izgubio 4:0 od Nedeljanca. Golove za goste su zabili Tomislav Medved u 18. i 62. minuti, Jošua Horvat u 36. minuti te Jurica Buden u 85. minuti susreta.

U susretu Mladosti (M) i Poleta (T) koji se igrao u Margečanu, domaćinska momčad je izgubila susret s 2:0. Pobjedu je Poletu (T) s dva gola donio Denis Bartolec koji je zabio golove u 12. i 20. minuti susreta. 

Najblaži poraz dana na domaćem terenu ostvarila je momčad Jalžabate koja je izgubila od Ivančice s minimalnih 1:0. Gol odluke zabio je Leon Gregur u 15. minuti iz dosuđenog kaznenog udarca, ali više od pogotka za pobjedu, susret je obilježilo pet crvenih kartona i incident s igračem na klupi za pričuve domaće momčadi.

Za Jalžabet su isključeni bilo Davor Amanović (dva žuta kartona u 50. i 66. minuti), Filip Omazić (izravni crveni u 90+2 minuti) te Marko Amazović koji nije bio u igri, a svoj crveni karton je zaradio zbog nedozvoljenog ulaska u teren i psovanja suca nakon čega ga je domaće osiguranje maknuti s terena.

Ivančica je ostala bez dva igrača, Luka Papec je zaradio isključenje zbog dva žuta kartona, jedan u 40. i drugi u 61. minuti susreta, dok je jedini strijelac utakmice Leon Gregur također morao napustiti igru izravnim crvenim kartonom u 83. minuti susreta,