FOTO Dječja radost, sport i zabava obilježili ovogodišnji Ljetni sportski višeboj

VV | 10.7.2023. u 12:44h | Objavljeno u Sport

U petak je uspješno završen četvrti po redu Ljetni sportski višeboj, koji je oduševio sve sudionike jednodnevnim kupanjem u Novom Vinodolskom, skokovima u vodu, pizza partyjem na plaži i uzbudljivim aktivnostima u aquaparku.

Ove godine, u suradnji s gradskim osnovnim školama i Udrugom kineziologa grada Varaždina, te pod pokroviteljstvom Grada Varaždina, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina ponovno je organizirala Ljetni sportski višeboj, koji je okupio najveći broj djece do sada.

Sportovi su se odvijali na dva mjesta - u Sportskoj dvorani Graberje, gdje su se održavali nogomet, rukomet, košarka, borilački sportovi, crossfit za djecu, atletika i badminton te na Dravskom kupalištu i u Dravskoj park šumi, gdje su djeca sudjelovala u plivanju, skokovima u vodu, sinkroniziranom plivanju, vodenoj odbojci i košarci, odbojci na pijesku i bacanju frizbija.

Svi sudionici su uživali u petak kada je bila kruna ovogodišnjeg Ljetnog sportskog višeboja - jednodnevno kupanje u Novom Vinodolskom.

Anica Sitar, stručna suradnica Zajednice sportskih udruga, izrazila je veliko zadovoljstvo uspjehom ovog četvrtog Ljetnog sportskog višeboja.

- Ovim putem želimo izraziti veliku zahvalnost svim višebojcima koji su sudjelovali u ovom sportskom događaju te svojim trudom, veseljem i zabavom uveličali ovaj jedinstveni sportski spektakl - rekla je Sitar i zahvalila se roditeljima koji podržavaju i usmjeravaju svoju djecu prema bavljenju sportom.

- Vaša podrška i angažman ključni su za razvoj mladih sportaša i njihov napredak. Posebna zahvala ide Gradu Varaždinu na pokroviteljstvu ovog događaja te Gradskim bazenima Varaždin na omogućavanju besplatnih ulazaka na Kupalište Drava. Vaša podrška omogućila je da se višebojci natječu u najboljim uvjetima i uživaju u sportskim aktivnostima - poručila je Sitar i završila izražavajući zahvalnost trenerima i članovima Udruge kineziologa grada Varaždina - Maji Čop Andesilić, Silviji Pavlović, Emeriku Večeriću, Marku Črljencu, Nikoli Kataleniću, Marku Žgancu i Valentinu Florjaniću.

- Stručnost, predanost i rad naših trenera doprinose razvoju sportskog duha i kvalitete sportskih programa. S radošću iščekujemo sljedeći Zimski sportski višeboj, koji će biti osmi po redu te koji će donijeti nove izazove, sportsku radost i nezaboravna iskustva - zaključila je Sitar.